Iron Maiden - Fanisivu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Iron Maiden - Fanisivu

Tervetuloa (aloittelevalle) Iron Maiden fanisivulle!
 
PääsivuPortaaliLatest imagesRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Säännöt (jokainen lukekaa!)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
IronDuck
Admin
Admin
IronDuck


Mies Viestien lukumäärä : 68
Ikä : 29
Paikkakunta : Helsinki
Registration date : 16.06.2008

Säännöt (jokainen lukekaa!) Empty
ViestiAihe: Säännöt (jokainen lukekaa!)   Säännöt (jokainen lukekaa!) EmptyTi Kesä 17, 2008 2:53 pm

Säännöt:

Yleiset:

1. Moderaattoreidena tai Adminina esiintyminen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty ja johtaa välittömiin toimenpiteisiin (koskee myös avatareja). Myös niin sanottu wnb-moderointi tyyliin "Väärä alue", tai ''lukkoon'' on kielletty, eikä minkäänlainen anteeksipyyntely auta. Sitä katsotaan samanarvoisesti kuin "tavallistakin" WNB-moderointia.

2. Moderaattoreilla on täysi oikeus poistaa, siirtää, editoida ja lukita aiheita. Älä tee uutta aihetta jos vanhalle sattui joku edellisen kaltainen ''onnettomuus. ''

3. Mikä tahansa asia saatetaan lisätä sääntöihin ilman ennakkovaroitusta ja jakaa rangaistukset samaan hengenvetoon. Tätä sääntöä käytetään sitä mukaa kun tyhmyyksiä ilmenee.

4. Pornografian, materiaalin johon ei ole tekijänoikeutta ja suomen lakien vastaisen materiaalin levittäminen kaikissa olomuodoissa kielletty. Johtaa välittömiin banneihin.

Postaaminen:

1. Eri alueet ovat täällä käyttöä varten, joten mieti aina hetki minne juttusi kuuluu. Toistuva säännön rikkominen on rangaistavaa. Jos et pohtimisenkaan jälkeen keksi minne aiheesi kuuluu, postaa se OFF Topickiin.

2. Tarkista aina haku-toiminnolla (tässä tapauksessa search-toiminto) ennen uuden aiheen tekemistä, ettei sellaista jo ole.

3. Otsikoi aiheesi niin, että jo pelkän otsikon lukemalla saa käsityksen mitä aihe käsittelee. Älä kirjoita otsikkoa kokonaan isoilla kirjaimilla, tai se lukotetaan.

4. Jos sinulla ei oikeasti ole jotain sanottavaa, älä postaa. Mieti ensin kiinnostaako ketään lukea viestiäsi. Useat lyhyet ja turhat postit lasketaan spämmimiseksi ja johtavat varoitukseen, lopulta banneihin.

5. Älä postaa kahta viestiä peräkkän samaan topickiin. Jos mieleesi tulee jotain uutta sanottavaa, editoi se edelliseen viestiisi.

6. Pitkään (yli 2 viikkoa) postaamatta olleisiin topickeihin postatessa tulee olla erityisen tarkka viestinsä tarpeellisuudesta. Mikäli topicin aihe on jo vanhentunut, ei siihen saa missään nimessä postata mitään turhaa ihan vaan postaamisen ilosta. Tämänkin säännön rikkominen tietää varoitusta, ja lopulta banneja

7. Käytä hymiöitä järkevästi. Maksimissaan kolme (3) peräkkäin.

8. Käytä viestien muotoiluja (Värit, alleviivaukset, koot yms.) ainoastaan korostamaan jotain tärkeää kohtaa, älä ylikäytä niitä.

Yksityisviestit:

1. Kaikenlainen massapostitus ja ketjukirjeet ovat kiellettyjä.

2. Häirintä, uhkailu ja muut aggressiiviset viestit ovat kiellettyjä.

Avatarit:

1. Ei sopimatonta materiaalia.

2. Mikäli haluat sisällyttää avatariisi itse tekemäsi ''arvolaatan'', se ei saa muistuttaa Moderaattoreiden tai Adminin omaa. Laatan pitää myös noudattaa edellä mainittu sääntöä.

3. Toisten avatareja ei saa kopioida ilman heidän lupaansa.

4. Moderaattoreiden tai Adminin käyttämiä avatareja ei saa käyttää (Siis aivan samaa avatarea). Tämä tulkitaan esiintymisenä tänä henkilönä ja johtaa varoitukseen, lopulta banneihin.

Ja näitä sääntöjä noudattamalla, kaikki on OORAIT Taputapu
Poikkeuksia tulee ja menee..
Takaisin alkuun Siirry alas
https://ironmaidenfans.palstani.com
 
Säännöt (jokainen lukekaa!)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Iron Maiden - Fanisivu :: Tärkeät asiat! (Lukekaa)-
Siirry: